Klanten vertellen..

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 

 

 

 

 

 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.204.104.49 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

Berry Braat

uit Eindhoven

schreef op 22 juni 2016:
Mijn verjaardag vieren op dinsdag 21-06-2016 op het Motoryacht ‘Geminus’ met als Kapitein Jan Huibers was voor mij en mijn 7 vriendinnen een geweldige ervaring. De mooie grote boot met slaapplaats voor 8 personen en genoeg ruimte om binnen en buiten te genieten is ons goed bevallen.
Ondanks dat het weer niet helemaal meewerkte zijn we een hele dag op de Linge gaan varen.

Heerlijk rustig met weinig vaarverkeer hebben we zittend op de boeg het landschap aan ons voorbij laten gaan, genoten van de omgeving, de mooie huizen langs de Linge en aangelegd om te picknicken met de hapjes van het Bourgondisch Arrangement.

Onder het drinken van een bubbeltje en andere drankjes hebben we weer eens goed bij kunnen kletsen.

In Leerdam zijn we naar een demonstratie Glasblazen wezen kijken en heb ik nog een verjaardagscadeautje gekregen van onze kapitein. Een ketting met ‘De glazen Krul van Leerdam’ geblazen door Henk Verweij die behoort tot de top van de Nederlandse glasblazers en ook aan de demonstratie meedeed.
Bijna iedereen heeft wel iets uit de winkel gekocht als herinnering.

Door de foto’s van onze meevarende fotograaf kunnen we nog lang nagenieten.
Ook door de fijne bediening van Marian en de stuurkunst van Jan Huibers kijken we met veel plezier terug op deze dag.

Bedankt Yachtcharter Huibers voor de goede zorgen en ik kan iedereen die van water en varen houdt het huren van een boot bij jullie aanbevelen.

Ik hoop tot een volgende keer.
Berry Braat, Eindhoven.

Donny en Henriët


schreef op 8 juli 2015:
Na al een paar dagen bijna van ons stokkie te gaan van de hitte, besloten we Jan maar eens te bellen met de vraag of hij nog een bootje beschikbaar had voor het weekend.

Nou, dat had hij! En niet zomaar een boot, maar het 12 meter lange jacht 'de Roerdomp' 😀 Zoals we van Jan gewend zijn, was alles piekfijn geregeld en voor elkaar en konden we zaterdagochtend vertrekken voor 2 heerlijke dagen varen. Deze keer zijn we via de Waal naar Lith gevaren, hebben daar in de jachthaven een nachtje gelegen en zijn we de volgende dag via de Maas terug gevaren.

Wat hebben we genoten! De vrijheid die we ervaren op het water maakt het voor ons elke keer weer een feestje! Tel daarbij de gastvrijheid en betrokkenheid van Jan op, en het voelt voor ons als een vakantie. Jan, onwijs bedankt voor alles!

Donny en Henriët

Corien

uit Geertruidenberg

schreef op 13 mei 2015:
Begin mei een heerlijk weekje met de Sirius op pad geweest. Als eigenaar van een Randmeer, open zeilboot van 6.5meter met een 4pk bbm, is zo'n Barkas toch even andere koek. Maar geen probleem met de vakkundige adviezen van Jan. Roer naar 1 kant, beetje voor, beetje achteruit, stilliggen, beetje hekschroef, beetje boegschroef en je ligt zo aan de kant. Het toverwoord is 'rustig aan'. Door de Lingesluis bij Gorinchem, spannnnnnnend, naar de Biesbosch. Van daaruit naar Rotterdam Delfshaven en Gouda. Laatste nachtje ook nog lekker in de Biesbosch. Veel wind gehad maar de Sirius ligt met zijn 14 ton lekker stevig in het water en met zijn doorvaarhoogte van 2.40m kun je vrijwel overal onderdoor. Een geweldige ervaring en erg goed voor het zelfvertrouwen.......als je maar rustig aan doet 🙂 Bedankt en voor nog eens!

Groetjes, Corien

Eric Deprins/ Geert Sempels

uit Bonheiden/Zandhoven

schreef op 29 oktober 2014:
Net een verlengd weekend met de Roerdomp achter de rug. Wat een mooie vakantie. Dit was onze eerste vaarervaring, en met de instructies van Jan (Huibers) ging dit ook perfect. We hadden het geluk dat hij net zijn nieuwe jacht ging uitproberen, dus hebben we voor het grootste stuk achter hem kunnen varen en zijn schat aan ervaring kunnen meepikken. We hadden ook het geluk 's avonds nog met Jan en zijn charmante echtgenote Alijda een toogje te doen in de buurt van de jachthavens. Heel gezellig.
Wij (als Vlamingen) waren ook heel blij en aangenaam verrast door de Nederlandse gastvrijheid en behulpzaamheid. We waren nooit aan ons lot overgelaten, er was altijd wel een helpende hand.
Dank je, Jan en Alijda. Onvergetelijk. We komen terug in het voorjaar. Met onze vrouwtjes (die zijn intussen ook overtuigd)
Eric en Geert

Fam van Amstel


schreef op 22 juli 2014:
Het fotoalbum van een mooie week varen met de Lady Marith is binnen. Een overnachting in de Biesbosch is echt een aanrader. Doodstil, spiegelglad water op een boot die net zo goed is uitgerust als een luxe caravan (en wij zijn tentkampeerders normaal gesproken). Heerlijk op het achterdek geslapen onder de "tent".

Wij voeren voor het eerst op een boot. Vooraf waren we redelijk nerveus, maar Jan Huibers is een ervaren en rustige instructeur, die ons de eerste kneepjes van het vak bijbracht. We hadden ons ook voorbereid op de tocht door de filmpjes op de site van Yachtcharter Huibers te bekijken, de Waterkaartenapp van de ANWB gekocht en allerlei sites op de ipad klaargezet van de regels en borden die op het water worden gebruikt.
Het varen door sluizen en over de echt grote rivieren is de eerste dag wel een avontuur. We merkten dat helpt als je tussendoor, wanneer het rustig is, een beetje gaat spelen met de boot.

Wat ons verder erg opviel is de behulpzaamheid van medewatersporters. Zodra je ergens aan komt varen en te kennen geeft dat je nog niet zo heel ervaren bent, is er altijd iemand die je helpt. En met de app van de ANWB heb je ook direct de beschikking over alle informatie met telefoonnummers van de jachthavens waar je eventueel wilt overnachten. Ook daar een en al behulpzaamheid.

Doen we zeker nog een keer.

Neem contact op met Jan Huibers voor een vrijblijvende persoonlijke advisering.