Onze schepen

Welk huurschip heeft uw interesse?

Hieronder kunt u kiezen tussen onze schepen. Klik voor meer informatie over de boot naar keuze, foto’s en de beschikbaarheid. In de boekingskalender kunt u uw datum reserveren. Daar worden de kosten ook direct in beeld gebracht. Bij vragen of informatie op maat helpen wij u graag.

'Royal'

Een 14,99 meter lange Pacific Allure met ruimte voor 10 personen.

De Royal is onze trots. Voorzien van alle denkbare luxe en comfort. Eenmaal aan boord heeft u de nieuwste technieken en ontwikkelingen tot uw beschikking. Zo zorgen wij ervoor dat u op dit pracht van een schip de vrijheid op de best mogelijke manier zult ervaren! Meer informatie »

huren royal jacht verhuur zuid holland

'Geminus'

13 meter lange Valkkruiser is een parel met ruimte voor 8 personen.

De Geminus is een Valkkruiser van 13 meter lang, 3,85 meter breed en heeft een diepgang van 1,2 meter. Ons schip is uitgerust met acht slaapplaatsen; genoeg ruimte aan boord om u de vrijheid te laten ervaren. Meer informatie »

motorboot huren jacht schip verhuur zuid holland

'Sirius'

Ervaar rust en ruimte; de Sirius biedt een achterkajuit én een open kuip.

Door zijn multiknikspant onderwaterschip leent deze Barkas zich uitstekend voor grote wateren en door zijn lage doorvaarthoogte van 2,4 meter met gestreken mast voelt dit schip zich ook thuis in de grachten van Amsterdam of Utrecht. Meer informatie »

motorboot  multi knitspant bootverhuur noord brabant

'Castor'

Een echte Linssen 29.9 Grand Sturdy. Voorzien van twee 2-persoonsbedden en aparte toiletten.

De Grand Sturdy 29.9 is een luxueuze motorboot zoals alleen Linssen Yachts dat kan ontwikkelen. Twee ruime slaapkamers met elk een 2-persoosbed, aparte toiletten en een badkamer zorgen ervoor dat het goed toeven is aan boord van de Castor.

motorboot linssen Grand Sturdy bootverhuur noord brabant

'Castillo'

Deze 'Pedro Solano' is voorzien van twee 2-persoonsbedden en aparte badkamers.

Dit ruime schip is zeer praktisch en comfortabel ingedeeld, perfect voor mooie lange aangename reizen op het water. De Castillo is bijzonder te noemen omdat dit schip twee hutten heeft met ieder een eigen badkamer en toilet.

motorboot pedro solano bootverhuur yachtcharterhuibers utrecht

'Polaris'

Het meest succesvolle model in haar bouwtijd, en terecht!

In de Curtevenne Polaris treft u een goed uitgeruste motorboot met de vaar-eigenschappen van een grotere motorboot. Door de afmetingen blijft niets onbereikbaar, vanaf diep in Het Groene Hart tot in de kleinste watertjes van Natuurpark de Biesbosch.

Curtevenne  boot huren motorbootverhuur zuid holland

'Haedi'

Een elegante Curtevenne 830 AK/OK

Mooi gelijnd klassiek motorschip met prima vaareigenschappen en lage doorvaarthoogte, waardoor u probleemloos de mooiste plekjes kunt bereiken.

Curtevenne 830 boot huren motorbootverhuur zuid holland

'Australis'

Gezellige cruiser is praktisch ingedeeld met plek voor 4 personen.

Ervaar de vrijheid met onze mooie Pedro cruiser genaamd 'Australis'. In deze praktische cruiser met open kuip is het heerlijk vertoeven op het water. Door de geringe doorvaarthoogte is deze boot uitermate geschikt voor steden als Utrecht en Amsterdam.


sloep huren motorbootverhuur zuid holland

Wilt u een arrangement bij uw boothuur nemen?

Keuze uit 12 comfortabele arrangementen

Op onze arrangementenpagina vindt u diensten die uw verblijf op onze boten veraangenamen.
Zo kunt u bij Yachtcharter Huibers bijvoorbeeld kiezen voor een linnenpakket, een avontuurlijk bijbootje, boodschappenservice, BBQ-arrangement, en na uw verblijf een volledige schoonmaakservice zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Bekijk de mogelijkheden op de arrangementenpagina of neem contact met ons op en laat ons weten waar wij u blij mee kunnen maken.


motorboot huren yacht noord brabant