Huurboot – Lingesloepen

Nieuw per 1 juni 2016 in onze vloot: De Lingesloep I en II!

Huur bij Yachtcharter Huibers voordelig uw lingesloep! Onze Lingesloepen bieden veel mogelijkheden. Kom tot rust en ervaar de vrijheid of beleef hoe het is om gezellig te BBQ’en op het water! Neem met ons uw ideale vaarroute door en plan uw dagje samen met ons tot in de puntjes! Zo ervaart u de vrijheid bij Yachtcharter Huibers! Neem een goedgevulde picknickmand mee, of leg aan bij één van de vele interessante gebieden onderweg.

lingesloep leerdam betaalbaar sloep huren de linge

Vanaf de eerste potloodstreep zelf ontworpen. Met comfort en vrijheid in het achterhoofd zijn beide Lingesloepen extra breed en comfortabel ingericht. Geschikt voor maximaal 10 personen en met diverse  gezellige en smakelijke arrangementen bij te boeken!

 

Er geldt een minimumleeftijd voor de bestuurder van 18 jaar, maar een vaarbewijs is niet nodig! U krijgt een kop koffie en instructie bij ons in de haven voor vertrek. Onze sloepen zijn zeer eenvoudig te besturen en boeken via ons online sloepen boekingssysteem.

Heeft u iets te vieren, speciale wensen of bent u toe aan een bijzonder familie- of personeelsfeest? Wij stellen een persoonlijk Lingesloeparrangement met u samen.

De Linge ervaart u pas écht op een Lingesloep!

Bekijk of uw datum nog beschikbaar is of op www.lingesloepleerdam.nl of neem direct contact op met Jan Huibers!